Ombygging

Ombygging av ditt eksisterende hjem

Buildable AS har bred erfaring og kan bistå med utarbeidelse av byggemeldingstegninger for ombygging av eksisterende boliger. Med vår ekspertise og nøyaktige arbeid, hjelper vi deg med å navigere gjennom forskrifter og andre hensyn for ditt ombyggingsprosjekter.


Hva er ombygging?

Ombygging av en bolig kan representere en helhetlig og omfattende tilnærming til endring og forbedring av en eksisterende bolig, eller kun omfatte endring av planløsningen. Dette konseptet omfatter en rekke modifikasjoner som kan implementeres samtidig for å oppgradere, transformere og tilpasse boligen til eierens unike behov og ønsker.

Som eksempel på et omfattende ombyggingsprosjekt kan vi se på en enebolig hvor målet er å samtidig endre planløsningen, fornye fasadeuttrykket og legge til et nytt tilbygg. Dette prosjektet representerer en helhetlig transformasjon som gir et klart bilde av ombyggingens omfang og potensial.

Ombygging er en mulighet til å gi boligen en helhetlig transformasjon som kan inkludere både interiør- og eksteriørendringer. Dette gir eierne en sjanse til å forvandle sitt nåværende hjem til en bedre tilpasset og mer funksjonell boenhet.

 

Buildable AS - Eksisterende planløsning

Buildable AS - Endret planløsningKontakt Oss

Hvis du planlegger ombygging av din eksisterende bolig og trenger en profesjonell arkitekt, er Buildable AS her for å hjelpe deg. Ta kontakt via vårt kontaktskjema

Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape en estetisk tiltalende og funksjonell bolig.