Tilbygg

Utvidde boligen med et tilbygg

Å realisere ditt ønske om et tilbygg til din eksisterende bolig, begynner med nøyaktige og profesjonelt utarbeidede byggemeldingstegninger. Hos Buildable AS har vi dedikert oss til å hjelpe våre kunder med å planlegge og utforme tilbygg som tilfredsstiller deres unike behov og ønsker.


Hva er et tilbygg?

Begrepet "tilbygg" refererer til en utvidelse av boligen som øker grunnflaten i horisontal retning. Dette innebærer en utvidelse av boligens eksisterende struktur. Et tilbygg kan variere i størrelse og omfang, og kan omfatte alt fra mindre utvidelser, som for eksempel et nytt inngangsparti, et nytt kjøkken eller en vinterhage, til større utvidelser med flere rom. Slike utvidelser kan inneholde flere rom og være tilknyttet flere etasjer i den opprinnelige boligen.

Tilbygg gir eiere muligheten til å tilpasse og utvide sine hjem i tråd med deres behov og ønsker. Dette kan inkludere å legge til funksjonelle rom, forbedre estetikken, eller til og med tilpasse boligen til endrede familiebehov. Utførelsen av et tilbygg krever nøye planlegging og hensyn til estetikk og funksjonalitet for å sikre at det nye tilbygget harmonerer sømløst med det eksisterende bygget.

 

Buildable AS - Tilbygg til eksisterende bolig

Kontakt Oss

Hvis du planlegger et tilbygg til din eksisterende bolig og trenger en profesjonell arkitekt, er Buildable AS her for å hjelpe deg. Ta kontakt via vårt kontaktskjema

Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape et godt tilpasset tilbygg.