Mulighetsstudie

Utforsk potensialet med et mulighetsstudie

Buildable AS har lang erfaring med vurdering av muligheter for tomter med ulike rammer. Vi utfører mulighetsstudier hvor vi ser på tomtens terreng, gjeldende bestemmelser, solforhold, plassering av utearealer, opptimal plassering av bolig osv. Vår evne til å tenke utenfor boksen, kan åpne opp for muligheter du foreløpig ikke har tenkt på.


Hvordan vi arbeider

Våre mulighetsstudier er drevet av inngående analyse og kreativ tenkning. Her er noen av våre viktige tilnærminger:

  • Terreng og Omgivelser: Vi vurderer nøye tomtens terreng og omgivelser, og søker etter muligheter som gjør at tomten kan utnyttes på en optimal måte.

  • Gjeldende Bestemmelser: Vi setter oss inn i gjeldende bestemmelser og reguleringsplaner, for å sikre at dine planer er i samsvar med lokale krav.

  • Solforhold og Utearealer: Sollys og uteplasser er avgjørende for en god boopplevelse. Vi optimaliserer plasseringen av boligen for å maksimere sollys og utnytte utearealene.

  • Kreativ Tenkning: Vår evne til å tenke utenfor boksen betyr at vi kan identifisere muligheter du kanskje ikke har vurdert, og presentere innovative løsninger som kan berike ditt prosjekt.

  • Utnyttelsesgrad: Vi regner på tillatt utnyttelsesgrad, for kartlegge prosjektets maksimalstørrelse.

Omfanget av mulighetsstudiet vil variere fra prosjekt til prosjekt. Generelt inneholder et slikt mulighetsstudie situasjonsplan, illustrasjoner av volumer i terreng og en redegjørelse.Buildable AS - Situasjonsplan med plassering av bolig og vurdering av solforhold, utsikt og innsyn

Kontakt Oss

Hvis du er usikker på potensialet ved din eiendom og trenger en profesjonell arkitekt, er Buildable AS her for å hjelpe deg. Ta kontakt via vårt kontaktskjema

Vi ser frem til å samarbeide med deg for å belyse dine muligheter.